Снимка: Борба69-годишният Петър Кръстев от Петко Каравелово е загиналият във верижна

...
Снимка: Борба69-годишният Петър Кръстев от Петко Каравелово е загиналият във верижна
Коментари Харесай

Огромна драма: Загиналият във верижното меле в деня на национален траур отивал към Полски Тръмбеш за...

Снимка: " Борба "

69-годишният Петър Кръстев от Петко Каравелово е починалият във верижна злополука в събота сутринта. Кървавото меле е станало малко преди разклона за Полски Сеновец край Раданово.

Петър Кръстев отивал в Полски Тръмбеш за медикаменти с леката си кола „ Опел Кадет ”. По същото време трактор се движел в противоположна посока, а зад него имало два автомобила. Първият решил да го изпревари и тогава последвал челният удар в колата на Петър Кръстев. Той е умрял на място, а автомобилът е смачкан изцяло, оповестява " Борба ".

От другата кола – също " Опел ", само че много по-нова, има двама ранени – водачът от Силистра и пътничка от Свищов. Те са пътували към Велико Търново. 29-годишният водач М. Т. е пробван за алкохол, само че тестът е негативна. По-възрастната му спътничка е в болница със строшен прешлен, само че без заплаха за живота. Третият автомобил не е обиден, а тракторът е съумял да избяга, тъй като никой от очевидците на пътната покруса не го е видял на мястото. Ранени от третата кола няма, написа Блиц.

Веднага регионът е бил отцепен за към час, а пожарникари са извадили тялото на починалия, станал неволна жертва в пътната драма.

В Петко Каравелово помнят Петър Кръстев като монтьор и ръководител на Районната потребителна кооперация предишния век. Той има наследник и щерка, която от 10 години работи в Италия. Съпругата му е дълготраен читалищен активист.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР